28 Şubat 2012 Salı

Borsa Koçu eKitabı İndir

Borsa koçu pfd
Borsa koçu pdf indir

Yazarı Ayşe Kabasakal olan, borsada uzun süren deneyimlerinden sonra hazırladığı Borsa Koçu E Kitabıyla borsa hakkında detaylı bilgiler ve mükemmel tüyolar veriyor. Borsa Koçu E Kitabını bilgisayarınıza indirerek borsa endeksleri, borsa analizleri, borsa stratejileri, kısacası borsa ile ilgili her türlü bilgiyi öğrenebilirsiniz. Borsadan para kazanmak isteyenlerin en büyük yanılgısı acele davranmaları gerektiğine inanmaları, stratejik ve planlı ilerlememeleridir.
 Oysaki, profesyonel borsa danışmanları bu davranışın tam tersi bir hareket anlayışıyla borsada kendi taktiklerini oluşturmuşlardır. Borsa Koçu eKitabı ile sizler de herhangi bir danışmana dahi ihtiyacınız olmadan kendi borsa formülünüzü
oluşturabilir ve çok para harcamadan kazancınızı yükseltebilirsiniz. Borsada sermayenizin büyüklüğünden çok o sermayeyi nasıl yönettiğiniz çok daha önemli hale gelir. Borsa Koçu E kitabı ile bir uzman gibi hareket edecek ve borsadan para nasıl kazanılır öğreneceksiniz.

Borsadan nasıl para kazanılır? Bu sualinize en güzel cevabı Borsa Koçu eKitabının içerisinde bulacaksınız. Borsa Koçu E Kitabı içeriğinde, Borsaya Giriş, Borsa Temel Bilgileri, Borsada Yeni Dönem, IMKB 30 Senetlerinin Tarihsel İncelemeleri gibi daha pek çok başlık altında borsa ile ilgili ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Borsa Koçu e-Kitabı ile istediğiniz profesyonelliğe kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ayrıca Borsa Koçu eK itabının yazarından yani Ayşe Kabasakal dan danışmanlık da alabilirsiniz. Borsa Koçu eKitabını bilgisayarınıza masaüstüne yükleyerek hemen kullanabileceğiniz dijital bir kitaptır.

Borsadan çok daha fazla kazanmanızı sağlayacak yöntemle kısacası borsa hakkında öğrenmek istediğiniz her konuyu Borsa Koçu E Book'nda bulabilirsiniz. Borsa Koçu eKitabıyla borsadan nasıl para kazanılacağını öğrenerek sizde profesyonelce kazanmaya başlayın ve uzman bir yatırımcı olun.

Borsada kaybetmeye son veren, Borsa koçu e-kitabı dijital bir dijital bir üründür.Yani bilgisayarınıza indirerek okuyabilirsiniz.Bu yüzden kitapcılarda bulunmaz.

Bu kitap Türkiye'nin en güvenli ödeme havuzlarından biri olan xticaret.com üzerinden satışa sunuluyor.Ve Xticaret her zaman tüketiciyi koruyan bir yapıya sahiptir.

Ödemeyi K.kartı,banka havalesi yada PTT ile yapabiliyorsunuz.Ödemeyi yaptıktan sonra mail adresinize bir link gönderiliyor ve bu linke tıklayarak saniyeler içinde kitabı bilgisayarınıza,tabletinize yada cep telefonunuza bile indirerek hemen okumaya  ve uygulamaya başlıyorsunuz.
Kitabı resmi sitesinden buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Borsa Koçu Kitabı Ücretsiz İndir

Şunu hemen belirtmekte fayda var;Şayet google de Borsa koçu kitabı bedava indir gibi aramalar yapıyorsanız, bunun boşa zaman kaybı olduğunu bilmenizde fayda var.Çünkü Borsa koçu e-kitabı bedava indir mek ve sahip olmak mümkün değildir.

Zaten bu kitaba vereceğiniz parayı,üç beş gün içinde borsada kazandıklarınızla fazlasıyla amorti edeceksiniz.

Borsa koçu kitabı
Borsa Koçu e Kitap İndir

3 yorum:

  1. Borsa manyağı18 Aralık 2015 06:37

    ayne boşuna borsa koçu e-kitabı ücretsiz indir eceğim diye dolanıp durmayın,benim girmediğim site,okumadığım yazı tıklamadığım link kalmadı.borsa koçu bedava indir diye yazan sitelerde hep aynı biteye yani borsa koçu kitabının sitesine yönleniyor.Neyse şimdi paraya kıyıp indirdim bakalım :))

    YanıtlaSil
  2. o kadar çok kazanıyor ki, kitabını 80 tl ye satıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim insanımız yemek yapmak için bile yemek kitaplarına para veriyor.Borsada kazanmak ve borsa öğrenmek için niye vermeyeli diye düşünüyorum

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerli sizde bir yorum yapın