27 Şubat 2012 Pazartesi

El ve Ayak Siğillerinin Doğal Tedavisi

El ve Ayak Siğillerinin Doğal Tedavisi

El ve ayak siğilleri, birçok insanda görülen virüs kaynaklı bir enfeksiyondur. Vücudun her yerinde ortaya çıkabilirler.




Zararsız gibi görünse de zamanında tedavi edilmediğinde kanser gibi birçok ciddi hastalığa sebep olabilirler. Özellikle genital bölgede oluşan siğillerde bu risk daha yüksektir. Siğiller fark edildiğinden itibaren mutlaka tedavi edilmelidir. Fakat dondurma, yakma ve cerrahi müdahale ile tedavi şekilleri acı vermekte ve iz bırakmaktadır. Hastalar bu tedavi şekillerini kabul etmeden önce bir kez daha düşünmelidir. Siğillerin
tedavi edilmesinde uygulanması gereken yol; siğilleri yok etmeli, iz bırakmamalı ve siğillerin tekrarlamamalıdır. Dondurma, lazerle yakma,cerrahi müdahale gibi tedavi metotları sonucu siğillerin tekrarlama olasılığı çok yüksektir. Bu tür masraflı ve yan etkileri olan tedaviler herkese uygun değildir.

Siğillerin doğal  yöntemlerle tedavi edilmesinde
birçok metot uygulanmaktadır. İncir sütüyle, sütleğen otunun benzer şekilde kullanımı, sarımsak kürü, soğan kürü, söğüt yaprağı kürü gibi birden çok bitkisel tedavi yöntemi mevcuttur ve kullanılmaktadır. Fakat bu yöntemlerden alınacak olumlu sonuç oldukça sınırlıdır ve siğillerin tekrarlamasını maalesef ki engelleyemez.
 Siğillerin tedavisi için, kısa sürede kurtulmanızı sağlayacak etkili bir yönteme, ayrıca siğillerin tekrarlamasını engelleyecek mükemmel bir bağışıklık sistemi güçlendirme programı gerekir. Düzgün bir bağışıklık sistemini güçlendirme programı, her gün düzenli almanız gereken birkaç ek gıda ve bazı beslenme tavsiyeleri içerir.

Yaşam tarzınızla ve bedeninizle ilgili harika ipuçları verir ve sizi yepyeni biri yapar. Şu unutulmamalıdır ki her siğilin tedavisi aynı değildir. Aynı bitkisel tedaviyi her siğil tipi için kullanmanız oldukça tehlikelidir. Doğal tedavi yöntemleri uygulayacaksanız mutlaka bir uzmandan bu konuda destek almanız gereklidir. Bunun yerine siğillerle mücadele için hazırlanmış, 5 gün gibi bir sürede kurtulmanızı sağlayacak, Siğillere Son rehberini de incelemenizi tavsiye ederim. Beraberinde bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için gerekli harika bir kaynak da içeren toplam 62 sayfadan bu oluşan kitabı okumanız sizleri bu konuda daha bilinçli yapacak ve kötü sonuçlar doğmasını engelleyecektir.Siğillerinizden kurtulmak için siğillere son kitabındaki doğal metodları uygulayın ve siğillerinizden sonsuzadek kurtulun
siğillere son kitabını indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için değerli sizde bir yorum yapın